KIRIKKALE
27°
02:25

İmsak'a Kalan Süre

Yeşilay, genç hafızlarla buluştu

Yeşilay, genç hafızlarla buluştu


YEDAM HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanlığı, öğrencilere ve topluma yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Şube başkanı Yusuf Çalık ve yönetim kurulu üyeleri, Geylani Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler ile gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi. Başkan Çalık, “Etkinlik; Yeşilay ve YEDAM tanıtımı ile başlarken yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgilendirmeler ile devam etti.”


MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

“Gençlerden Yeşilay neferi olmaları ve bağımlılıklardan uzak duracakları konusunda söz aldık, heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Daha sonra karşılıklı soru - cevap ve sohbet şeklinde süren etkinliğimiz, yanımızda getirdiğimiz hediyelerin dağıtımı ve dondurma ikramımızla son buldu. Bu güzel ve anlamlı etkinliğe olanak sağlayan İl Müftülüğümüze, Kur’an Kursumuza ve ikramlarımızda bize destek olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz.”

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EDİYORUZ

“Sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla elimizden gelen çaba ve gayretin hepsini sahada gösteriyoruz. Bir milletin var ve güçlü olabilmesinin tek yolu; sağlıklı, ahlaklı, kültürel yapısı güçlü bir toplumun tesis edilmesidir. Tam bağımsızlık, Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmekten geçer. İşte bu bilinçle yola çıkan Yeşilay ülküsü Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de önemli çalışmalara imza atıyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ALES’e girecekler dikkat

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51584

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171